Loading...
Menu

Πρεμιέρα για το Junior Aegean Tournament

 

«Πρεμιέρα» για το Junior Aegean Tournament

 

Κάθε χρόνο το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει το Aegean Tournament, το μεγάλο αθλητικό τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν σχολεία και μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Φέτος ήρθε η ώρα και για τους μαθητές Γυμνασίου να αποκτήσουν τη δική τους αντίστοιχη διοργάνωση και να μπουν στο κλίμα των αθλητικών μαθητικών αγώνων. Το Junior Aegean Tournament πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια με τη συμμετοχή ομάδων από το  Pinewood, το Καλαμαρί, τα εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη και το Κολλέγιο Ανατόλια, που αναμετρήθηκαν στο βόλεϊ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Οι ομάδες του Κολλεγίου Ανατόλια κέρδισαν την 1η θέση στο μπάσκετ αγοριών, την 1η θέση στο βόλεϊ κοριτσιών και τη 2η θέση στο ποδόσφαιρο αγοριών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν εντός και εκτός γηπέδων για την υλοποίηση της νέας αυτής διοργάνωσης.

Junior Aegean Tournament 2018

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead